Omg!!!

Jag har inte bloggat på sååå länge! :o Det har varit en del i skolan mm..

Nu ska jag iaf börja igen! Det är början av sportlovet nu, så skönt med lov!! I fredags hade i prov i biologi, växter. Inte intressant enligt mig xD Jag hoppas att det gick bra...

Just nu så "bygger" vi ett nytt badrum! Själva kaklet och klinkers är klart. På tisdag ska rörmokaren börja installera vitvarorna! Vi har köpt ett badkar, jag längtar efter att få bada i det! Vi har aldrig haft ett badkar innan, så jag är spänd!! 

Jag har börjat rida igen! Jag har ju min favorithäst som heter Ráni. Han är en islandshäst! Jag rider på onsdagar (intressant jag vet). Jag ska rida på onsdag även fast det är lov.

På torsdag ska jag och mamma till gekås i Ullared! Jag älskar att åka till gekås. Allt är så billigt!

Hade ;)






Påväg hem

Nu är vi påväg hem igen! Det var väldigt roligt. Vi åkte jukebox 3-4 gånger xD det blev lite jobbigt i slutet bara. Väldigt mycket folk, också blev det kallt! Vi vann på julskum-hjulet! En påse var. Det sitter jag och äter nu :D

Nu ska vi snart stanna på maxi och handla lite mat. Jag ska ta sallad från salladsbaren! Mumma <3

Kram<3



 



Jul på Liseberg!

Just nu är vi påväg till jul på Liseberg! Jag, mamma och pappa ska hämta upp min kusin, och sedan åka vidare till liseberg tillsammans. Det ska bli superkul! Jag var på jul på Liseberg förra året, det var väldigt mycket folk fast samtidigt väldigt mysigt.

Jag kan inte förstå att det vara är 18 dagar kvar till julafton!!! Tiden har gått jättefort :o 

Jag kollade på idol igår. Jag ville verkligen att Lisa skulle vinna, så jag blev väldigt glad när hon gjorde det! 

Snart måste jag köpa julklappar också! Jag älskar att köpa julklappar. När man går omkring i stan i julstämningen och bara känner sig lycklig! Så känner jag iallafall. Jag och Moa har bestämt att vi ska köpa julklappar tillsammans inne i stan, så det längtar jag efter!

Kommer säkert foton från Liseberg senare<3

Kram!<3






OOTD



Tröja: Lager 157

Byxor: Zara

iPhoneskal: Kjell & co :D



Snö!.. Typ






När jag gick hem för en liten stund sedan märkte jag att det började snöa! Inte mjuk fluffig snö, blötsnö xD Jag ville ändå ta några bilder så jag gick omkring i trädgården och fotade dessa. 

Kram <3 



Sjuk..

 
 
Igår åkte jag hem från skolan. Vi hade idrott direkt på morgonen, kanske inte det bästa för min kropp just igår. Jag började må illa, mitt huvud dunkade och jag blev svintrött. Men jag bestämde mig senare för, som sagt att åka hem och vila upp mig. Idag mår jag bättre! 
 
Ikväll kl. 6 ska jag förhoppnigsvis åka till en julbasar på våran skola (om jag är tillräckligt pigg). Skrev om detta innan, alltdå att vi har bakat till just detta! Så nu ska vi stå och sälja detta.
 
Jag ska snart äta mat! Jag och mamma ska laga stekt ris med ägg och lax! Stekt ris och ägg har blivit en riktigt favorit hos mig. Det är så enkelt att göra, det går väldigt fort (för mig kanske 5min) och det är supergott! Och nu ska vi göra detta fast med lax till! Mumma.
 
Jag ska verkligen försöka fixa bloggens design, för de har varit såhör väldigt länge nu xD Jag ska fixa headern och så, jag tycker att den är nygg redan nu men jag vill göra den lite mer personlig. I ett tidigare inlägg så har jag länkat till den sidan jag laddar ner mina designer från (gratis), men jag kan väll göra det här också. HÄR kan ni hitta sidan!!
 
Ha det bra!♥
 



Julstämning🎅🎄






December imorgon🎅🎄 
Jag har inte bloggat på ett tag nu, jag vet! Vi har haft prov, disco osv. Jag tänker inte bara skylla på det, för jag har inte tänkt på det heller... Men jag ska komma igång nu igen! På torsdag är det julbasar i skolan! Sexorna ska baka fyra plåtar med kakor, så det tillbringade jag och mamma hela dagen på igår, och pappa bakade bullar idag (se bilden ovanför)! Jag och mamma bakade banankaka (bananabread), mjuk pepparkaka och brownies! Vi har bara smakat på browniesarna och bullarna, dom blev super!!

Kram<3



.

Idag var vi fem personer i klassen! Vi är elva vanligen (vilket också är ganska lite..) Två av fyra tjejer var borta och resten av killarna. Men det gick väldigt bra ändå, såklart. Vi hade det lite chill, men på idrotten hade vi konboll. Det blev tjejerna mot killarna xD fast vi i tjejlaget fick en lärare och praktikant med i laget också. Annars skulle det vara omöjligt! 

Nu ska jag sova! 
Godnatt <3!





Chill dag

Idag har det varit en väldigt chill dag för mig. Jag har legat i sängen och spelat Sims, tittat på youtube och spelat på mobilen. Jag brukar alltid ta det lugnt på söndagar, så jag inte får någon ångest xD

Imorgon har vi slöjd, syslöjd! Det ska bli roligt faktiskt. Vi har våran första hemkunskap på torsdag :o Vi skulle haft det förra veckan, men den skolan vi skulle till skickade ut fel information till våran lärare :s Dom hade sagt att vi skulle ha det en vecka för sent..

Nu ska jag äta hemmagjord pizza, mmm <3

Kram!<3






Disco igår!

Igår var det disco! Det var väldigt roligt. Innan vi åkte till discot var jag hemma hos Moa med två andra tjejer från min klass! Vi firade Moa innan, vi åt tacos, tårta och godis m.m. Vi körde en whisper challenge och charader, som också var väldigt roligt ofc :D 
 
I våran klass ska vi ha ett disco nästa vecka. Vi har fixat så att vi har fått dj:en Andreas från Albatraoz! Det ska bli superkul att få ha ett eget disco.
 
Ärligt talat vet jag inte vad jag ska blogga om mer xD
 



OOTD



Tröja: Lager 157

Cardigan: Gina

Byxor: Gina

Kram<3



FXXK CANCER






Dålig uppdatering :s

Detta inlägget kommer upp sent, Jag vet! Ville bara säga snabbt förlåt för dålig uppdatering! 

Idag var jag och mamma hos frisören. Jag klippte bara topparna, för jag försöker spara mitt hår! Annars gjorde jag inget annat. 

Imorgon har vi teori på idrotten. Vi ska prata om allemansrätten! Jag gillar inte idrott så mycket på onsdagar för då har vi idrott på första lektionen! :o Och jag sover typ fortfarande då :D






Mys<3






Peanutbutter banana smoothie!




Ingredienser 

1msk All Natural Peanutbutter

1 banan

3dl Mjölk

Blanda allt i en mixer, klart!



Söndag...

Idag är det söndag! Vet inte riktigt vad jag tycker om söndagar, men dom är okej ;) 

Idag måste jag plugga (gäsp) svenska, fysik och so, HÄRLIGT!!! 

Jag kan också meddela att jag vaknade precis :s Jag vaknar alltid vid den här tiden på morgonen på helger xD

Förlåt för att jag inte bloggade igår förresten. Vi var hos min farmor och fikade och åt lite mat sådär! 

Moa fyller ju år om två dagar så jag måste slå in hennes paket idag! Jag funderar på och skriva ett litet vykort till. Jag tror att jag har några i någon låda eller nåt! Annars skriver jag en liten lapp istället!

Kram <3



Fredag!

Igår var jag RIKTIGT trött på bloggen. Det gick bara att se tre inlägg. Jag försökte då med infinite scroll, men då kunde jag bara se två inlägg! Jag hittade en jättefin design och valde den. Det är den som jag har just nu. Jag kände verkligen inte att ändra och hålla på igårkväll när jag var jättetrött, men jag älskar den för tillfället! 

Jag kom trea idag på kahooten förresten... Jag är hyfsat nöjd! Vi har fått mer läxa tills på fredag nästa vecka :s fysik, som jag älskar så mycket! (Ironi)



Kram <3



Tillbaks!

Idag var jag tillbaka i skolan igen! Jag kände mig mycket mycket bättre igårkväll så jag bestämde mig för att gå till skolan idag. Jag var inte heller lika trött i skolan, så det är bra. Jag pluggade klart engelska grejen idag också! Övade på engelska texten tillsammans med glosorna. Det gick väldigt bra faktiskt :D
 
Imorgon slutar vi tidigt i skolan, 13:00. Så jag följer med min kompis Moa till badhuset och fikar och har det roligt<3. Vi har också en fredagstradition att göra en kahoot i skolan varje fredag. En kahoot är en frågesport som är sammankopplat mellan en dator och iPads/iPhone. Så frågan står på skärmen och man ska svara på ipaden. Såhär kan det se ut:
 
  såhär ser det ut på datorskärmen! ( vi kopplar datorn till en projektor så vi ser på en stor skärm )
 
 
 
och såhär ser det ut på telefonen/ipaden!
 
det är jätteroligt och alla i klassen blir väldigt tävlingsinriktade när kahooten börjar xD
 
 



.

Något har hänt med bloggen D: Man kan bara se dom tre sista inläggen :s Ska fixa det imorgon! Tror jag vet vad  som är felet!

Kram<3



Natti :*



(Sover med flätor på huvudet xD)

<3



Sjuk :(



Idag är jag sjuk! Mamma är också hemma för hon är magsjuk... Jag sa ju att jag var dötrött igår, jag känner mig tröttare idag (What's happening?)

Vi får se om jag orkar blogga mer idag, det blir som det blir!<3

Kram<3






dötrött

Idag är jag såå himla trött! Jag orkar typ inte göra någonting och vill bara sova typ xD
 
Idag var det idrott i skolan! Vi spelade spökboll. Riktigt roligt faktiskt♡ 
Vi skriver också spökhistorier! Vi har en deadline tills på fredag och jag är väldigt stressad :s
 
Vi har också en skrivuppgift i engelska tills på fredag,  och glosor.  Idag var vi bara 9 elever i klassen :D. Vi är bara 4 tjejer annars, men idag var vi 2 (haha).
 
Jag skulle egentligen åka till badhuset med pappa idag, men jag är ju som sagt väääldigt trött så jag orkar inte träna. 
 
(Hjälp vad mycket "vi" jag skrev xD)
 
 



Skola!

Idag är det skola igen :s vi har slöjd, syslöjd (puhh) 

Efter skolan idag ska jag in till stan och köpa present till min kompis när hon fyller år!<3  

Jag kanske köper varsin julklapp till mamma och pappa också, vi får se! 


Halloween ;)

Kram<3!
(Kan inte göra skylten nu, för jag bloggar från mobilen!)





Ny design!

Som ni ser har jag en ny design på bloggen. Jag laddar ner mina designer gratis på DENNA sida! Designen som jag har just nu (jag har redigerat den lite själv, så den är inte exakt likadan!) finns HÄR!
 
Jag gillar denna designen väldigt mycket, för att jag älskar vinter, snö och jul så klart♥
Hoppas att ni hittar en fin design på sidan som jag gjorde!
 
(Japp, En hejdå-skylt ^^)
 
 
 
 
 



Ingen bra titel😂

Heej! Förlåt för att jag inte har bloggat! Men jag har haft lite annat för mig bara. Pappas kusin och hans fru kom i fredags, så det är därför!<3 

Idag är det ju fars dag! Jag och mamma var iväg och köpte lite grejer till pappa för några dagar sedan. Samma dag som vi köpte hopprepet faktiskt :D 

Jag kom en på sak innan, jag har aldrig lagt ut någon bild på Muffins!!!:ooo


(Haha)




Okej, nu har ni sett mååånga bilder på henne :DD Nu ska jag spela Sims!

Kram<3



???

Provet på religon idag gick nog ganska bra, vet inte riktigt..😂 Det kändes bra iaf. 

Det var väldigt roligt hemma hos Moa också förresten. Vi chillade lite, pratade och så <3 

Vi hade musik i skolan idag också! Vi skulle spela trummor och elbas😣 haha 
Det gick väl hyfsat typ 😂 

Nu ska jag fortsätta att chilla vidare😂😂

Kram<3


Random bild, jag vet😂



Kallt nu!



(Klockan är inte det som står, den går vääldigt fel 😂)



Prov :(

Heej! Först och främst vill jag bara säga förlåt för att jag inte har bloggat idag :s

Imorgon ska vi ha prov på hela islam i religion! Jag är väldigt nervös, fast jag har pluggat väldigt mycket så det går nog bra! 

Jag ska med min kompis Moa hem imorgon. Det ska bli jätteroligt! 

Jag och mamma åkte till stan idag och köpte farsdag presenter till pappa! Vi köpte även ett träningshopprep till mig! Köpte det på Team Sportia.


(Förlåt för dålig bild, tog med mobilen precis :D) 

Det kostade 99 kr.

Kram<3



Bra dag!

Idag har det varit en väldigt bra dag! Det har inte hänt något väldigt speciellt, men den var väldigt bra ändå😋

Imorse på morgonen började min lärare att berätta en spökhistoria, och när det var som läskigast så skrämde han oss (😩😡😂) Men sen sa att efteråt att historian som han sa hade hänt på riktigt, inte var sann ändå😨😆 
Sedan skulle alla skriva spökhistorier!

Vi hade också idrott, tempoboll. Hoppas ni vet vad det är, för jag orkar inte förklara😂 Då kommer inlägget bli typ 3 kilometer långt ;D Jag gillar inte fotboll men jag fick spela det ändå, för att min lärare retar mig😣😂😂






OOTD



Tröja: Chelsea

Byxor: Zara

iPhoneskal: Glitter

Strumpor: Newbody😂

Kram💕